Vi är sedan många år auktoriserad Corian®–producent.

Vi är sedan många år auktoriserad Corian®–producent vilket innebär att vi är specialutbildade i Belgien på DuPont™ Corian® träningscenter. Vi arbetar utefter deras rekommendationer och därmed står Dupont™ bakom oss med 10 års produktgaranti i och med Quality Network. Corian® är ett material med många möjligheter. Några av fördelarna är att det är formbart, ger skarvlösa konstruktioner, är slitstarkt, hygieniskt samt lätt att reparera.

Att vi valt just fabrikatet Corian® beror på DuPont™ långa erfarenhet, breda program, bra garantier och ständiga utveckling.

En bra referens där man tänkt på alla fördelar är Experium i Sälen. Här utsätts materialet för mycket hårt slitage och därför har man valt att tillverka diskarna i Corian®.

Ett annat exempel är tåg, för Norska NSB tillverkas inredning till restaurangvagnarna i Corian®. Ytterligare ett exempel är sjukhus. Umas i Malmö har byggt ny akut och infektionsverksamhet, här har man valt att tillverka alla diskar mm i Corian® för hållbarhet och hygien. Även Max Hamburgerrestauranger ser fördelarna och många delar av inredningen tillverkas i Corian®. Det är också effektfullt att fräsa in en logga i t.ex. en diskfront, alternativt kan man fräsa in från baksidan och bakgrundsbelysa genom skivan